Blikkenslager & blikarbejde i Brøndy & København

Jesper Hansen VVS fungerer som din professionelle blikkenslager i København, Roskilde og omegn, som glædeligt bidrager med diverse ydelser, når du har brug for det.

Jesper Hansen VVS kan hjælpe med stort set alt inden for blikarbejde, så du ikke selv skal bruge tid og kræfter på det.

 

Få udført blikarbejde af professionelle fagfolk

Vi beskæftiger en håndfuld dygtige blikkenslagere, som glædeligt vil løse den opgave, som du har brug for hjælp til. Vores kompetente og erfarne blikkenslagere løser både større og mindre opgaver, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

  • Vandrør
  • Gulvvarme
  • Gasfyr
  • Tagrender (kobber, zink og plasmo)
  • Tagarbejde (kobber m.v.)
  • Nedløbsrør (kobber, zink og plasmo)
blikkenslager københavn, Roskilde og Brøndby

Tagrender, tag og facade

Tagrender er ofte ikke det som ligger til grund for de fleste spekulationer, når der bygges eller renoveres huse. Men udover at tagrender har en meget vigtig funktion i at bortlede vandet fra taget, kan den rigtige tagrende tilføre huset et flot udseende og løfte arkitekturen. Den rigtige tagrende bidrager til en eksklusiv og gennemtænkt helhed.

Trænger taget, tagrenden eller facaden til en kærlig hånd eller et helt nyt udseende? Har vind og vejr slidt det op? Vi har den nødvendige erfaring og viden til at klare opgaven.

Skal arbejdet udføres i blik eller kobber? Vi sikrer et smukt resultat og en kvalitet, der er i top.

Kobber er et holdbart materiale, som kan give et unikt og smukt udtryk på enhver bygning. Derudover er kobber stort set vedligeholdelsesfrit.

 

Blikkenslager København, Roskilde og omegn

Blikkenslager København, Roskilde og omegn – Jesper Hansen VVS installatør er det ideelle valg i dette område. Vi dækker et stort geografisk område, så vi kører også ud til dig og lader vores kompetencer komme dig til gode.

Vi har siden opstarten udført blikarbejde for både privatpersoner, virksomheder og offentlige instanser, som har sat pris på vores kompromisløse arbejde. Du kan læse mere om vores kunder og referencer ved at klikke dig ind på vores undersider.

 

Indhent et tilbud på blikarbejde

Du kan til hver en tid indhente et tilbud på blikarbejde fra din lokale blikkenslager i København, Roskilde og omegn, hvis du sætter pris på tillid, fokus på at overholde deadlines og professionel service. Jesper Hansen VVS har eksisteret siden 1987, hvorfor du trygt kan stole på, at vi har kompetencerne og erfaringen i orden.

Kontakt os