Køkken og badeværelse – nybyg og renovering

Drømmer du om nyt køkken eller nyt bad, men får du ikke gjort noget ved det? I så fald vil vi gerne hjælpe dig med at opfylde din store drøm. Vi har stor erfaring med at opføre og renovere køkkener og badeværelser, så drømmer du om et nyt køkken og bad, kan vi gøre din drøm til virkelighed.

 

Jesper Hansen VVS tilbyder både nybyg og renovering af køkkener og badeværelser for alle slags kunder – både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi står for det hele – lige fra planlægning og rådgivning til udførsel og oprydning. I første omgang står vi til rådighed med rådgivning og sparring, så vi kan præsentere dig for et resultat, som du kan stille dig hundrede procent tilfreds med.

Helt overordnet kan vi hjælpe med følgende:

  • Opførsel af nyt køkken
  • Opførsel af nyt badeværelse
  • Renovering af køkken
  • Renovering af badeværelse
  • Entreprise totalløsninger

 

Du kan altså få professionel hjælp, uanset om du har behov for nyt eller blot vil have renoveret det gamle.

 

Nyt Køkken og bad – Vi gør drømme til virkelighed

Jesper Hansen VVS sætter altid dine behov og ønsker i fokus, når det handler om både nybyg og renovering af køkkener og badeværelser. Vi forstår at lytte til vores kunder, og vi sørger altid for at notere specifikke krav og ønsker til materialer og andre faktorer.

 

Vi afslutter ikke et projekt, før kunden er helt tilfreds, da vi arbejder målrettet på at sikre den højeste kundetilfredshed. Det er også derfor, at vi kan love dig, at du får en god oplevelse, hvis du lader os varetage din opgave.

 

Renovering af køkken eller nyt bad? Så Ring til Jesper Hansen!

Vi er erfarne med at arbejde med køkken og bad, hvor både nybyg og renovering hører til blandt vores spidskompetencer. Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvorvidt nybyg eller renovering er mest oplagt i dit individuelle tilfælde.  

Kontakt os