Ejendomsservice – Stokøbenhavn & Vestegnen

Jesper Hansen VVS har blandt mange områder erfaring med ejendomsservice, som vi mestrer på højeste niveau. Vi er kompetente, erfarne, pålidelige og effektive, hvilket er din garanti for, at du trygt kan hyre os.

 

Ejendomsservice VVS København – Det kan vi hjælpe med

Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan hjælpe med, når det kommer til ejendomsservice i København. Hvad enten du oplever problemer med et vandrør, en vandhane eller noget helt tredje, så kan vi løse problemet.

Vi tilbyder følgende inden for ejendomsservice i København:

 

Toiletter, badeværelser og køkkener er de rum, som vi hovedsageligt arbejder med, og vi rykker gerne ud med kort varsel. I dag udfører vi ejendomsservice på mange forskellige ejendomme, og din ejendom kunne meget vel blive den næste i rækken.

Vi har fortsat kapacitet til at tage flere kunder ind, så du kan blot tage kontakt til os, hvis du ønsker at blive klogere på, hvad vi kan tilbyde inden for ejendomsservice i København.

 

VVS service – Lad vores dygtige fagfolk hjælpe dig

Vi har i årevis serviceret en lang række boligselskaber, som har nydt godt af vores mange ydelser inden for VVS service. Du kan få besøg af dygtige fagfolk fra vores team, hvis du kun vil stille dig tilfreds med professionelt udført arbejde.

 

Vi lægger stor vægt på tillid, kundekontakt og service, som er nogle af de vigtigste nøgleord, når det handler om et vellykket samarbejde. Du vil med sikkerhed ikke blive skuffet, hvis du indleder et samarbejde med Jesper Hansen VVS, som ikke går på kompromis med noget.

 

Vil du vide mere om VVS service? Kontakt os i dag

Du kan med fordel kontakte os allerede i dag, hvis du er blevet nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde dig. Du har intet at miste ved at tage en uforpligtende snak med os, så hvorfor ikke skrive eller ringe med det samme?

 

Vi sørger for at udarbejde et godt tilbud på baggrund af dine ønsker og krav, hvis du netop efterspørger et skræddersyet tilbud.

 

Kontakt os